|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
MIDI za Polysix nije neki problem nabaviti i ugraditi. moj serviser je popravio nekoliko P6 i midi-izirao ih. POLY800 je groblje od sinta. moj prvi sint. ima samo jedan filter na cijelu masinu - 8 polifonija ali svi idu u jedan jeb.. filter. to se inace zove "parafonicni sint". DCO ovi zvuce zujavo i mrtvo. filter ok, ali nista posebno. JUNO106. legenda. vrlo uzak raspon zvukova, ali sto radi, radi dobro. puno vrednija sprava od Poly800. u hrv. se krece od 300 - 400 EUR. Ja nisam bas ljubitelj. Juno60 zvuci puno bolje, a moze se cak naci za 200 EUR, tj. ostaje sasvim dovoljno za MIDI instalaciju i jos neku fx pedalicu.. ![]() jos jedan detalj: envelopa na Poly800, Poly61, DW8000 i Juno106 je softwerska (citaj : SPORA), dok Polysix i Juno60 imaju hardwersku envelopu. Tako da su puno vise "punchy" tj. imaju dobar attack za brze sekvence, arpeggio i bass synth.. ukratko 1983 se preslo na softwerske envelope, radi ustede. nazalost tada su CPU-i bili prespori da zadrze istu brzinu.. jebiga :roll: cak ni danas nisu skroz isti. A6 je vrlo brz, ali tek je otprilike 'stigao' OBXA od kojeg ima jos i brzih.. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|