|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Jo? jednom pozdrav!
Mnogo ovdje ima dobrih ljudi tako da sigurno ne?e? po?aliti vrijeme provedeno na Rumskom. Volim detalje slu?ati, a i otkrivati u pjesmama. One namjerno ili ne-, stavljene ili progutane u matrici. Naro?ito kad se "zasitim" slu?anja neke stvari u cijelini, pa po?nem slu?ati pojedince(ko je ?ta ukrasio svojim instrumentom) i boje kao slojeve... ?to?ta interesantno i novo se onda otkrije. Pri tom mislim na svu muziku nevezano za ?anrove. - Interesuje me ona podloga na po?etku pjesme:"Put do srca tvog". Morski talasi+?ljunak na pla?i? Tvoj sempl ili...? - I da, koje akusti?ne gitare su kori?tene na tvojim albumima (o na?inu usnimavanja ve? sam ?itao u susjednim postovima) i koja se pokazala kao naj-"drvenija"(nadam se da me razumije?) ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Juice - Talasi (moj prvi hiphop rad) | alavuk | Promocija radova | 6 | 21-03-2009 01:01 AM |
Gitare | alfom | Audio Software | 3 | 30-01-2009 02:20 AM |
Mikrofon za el. gitare | Dompax | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 09-04-2006 10:07 AM |
stojeci talasi | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 18 | 01-04-2006 08:01 AM |