|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
posto mi je kartica direktno vezana za monitore (e-mu 0404) nemam mogucnosti da prikacim slusalice.
kod ivana sam video preklopnik (switcher) koji je odlicno resenje, ali ne znam gde da ga nabavim kod nas (ivan ga je dobio preko trece ruke)... takodje me zanima je li pametno kupovati Y dzekove, da li tu moze doci do nekih problema sa zvukom? vec sam poceo da se nerviram jer ne mogu nocu da radim koliko ja hocu i da proveravam mix na slusalicama... ![]() trenutno nemam novca za neki manji mixer, a verujem da to ne bi bilo dobro resenje sto se kvaliteta zvuka tice... ako znate gde switcher moze da se nadje, javite... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Problem pozadinskog zvuka iz slusalica? | Pedja | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 15-09-2003 11:28 AM |