|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Da citao sam u nekom ranijem Keys u da ima nekih problema sa latencijom , koristim RME hdsp ,kartica savrseno radi ,imam i Uad 1 ali mi fali sintisajzera ,pa razmisljam ili scope 4 booster board sa synt sampler pack ili nord modular engine 2 ... znaci scope bez ikakvih i/o opcija ,barem tako su mi rekli sa creamware , da radi bez problema kao vst i ... ali bih voleo cuti nekog ko radi sa scope pluginovima preko druge audio kartice :roll:
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ima li neko iskustva sa poručivanjem sa Thomann-a? | supersonic | Razno | 2 | 26-08-2009 07:35 AM |
Ima li neko iskustva sa ovim mikrofonom? | Bockie | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 18-07-2009 12:27 PM |
Clavia considering additional run of the G2 Modular Expansion Board | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 10-04-2009 10:29 PM |
Rumski search engine | diviner | Obavestenja | 7 | 29-10-2006 10:03 PM |