|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Junior Member
|
![]()
Rec je prvenstveno o opremi koja bi se koristila, a ako se odlucim za neki setup, naravno, zanimaju me tehnike rada s istim, tako da se necu ljutiti ako tema bude premestena, pogotovo ako ce to doneti koji odgovor vise
![]() E sad, gitaristi nisu profesionalci (ja sam basista po instrumentu a vokal u bendu a nisam ni ja pro), tako da je dupliranje gitara malo nezgodno. Koliko vremena bi trebalo da se 2 takva pojacala dobro ozvuce, kakvim setovima (mikrofoni-polozaji) i gde mogu da procitam vise o pravilima ozvucavanja??? Sto se tiche Charvela, 2 studija je posetio, takodje smo sumljali u sterilnost zbog aktivne ali se stvarno nije tako pokazao. Cak je i ispao jako velik (posto se od podnevlja do podnevlja menjaju termini, english taj parametar valjda zove headroom). Znaci malo srednjavija (rokerskija) heavy metal gitara. Onim karakteristikama si opisao vipera-magagoni, set-neck, fiksirana kobilica, emg hz+duncan distortion i ta gitara je 2X "overavana" u studiju i kazu da se jako lepo "slika" u mixu.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarski pedalboard | zadresar | Gitarska Produkcija | 11 | 20-03-2009 11:18 PM |
lagani gitarski instrumental | nenad | Promocija radova | 9 | 16-12-2006 01:14 PM |
Gitarski recording | Arthur | Gitarska Produkcija | 65 | 31-12-2004 01:02 PM |
-= Gitarski setup =- | ProkDu | Gitarska Produkcija | 5 | 05-12-2004 04:10 AM |