|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
View Poll Results: Da li bi bilo dobro uvesti rubriku "Za pocetnike"? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
15 | 83.33% |
Ne |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 16.67% |
Voters: 18. You may not vote on this poll |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kad se vec otvorila tema da i ja dam neke prijedloge:
1. Da ostavite stvari kakve jesu, ili da napravite kako mislite da je najbolje, bez puno podpitanja nama clanovima. Ovo je do sada vise nego ok, da ne bude "puno baba..." ![]() 2. Dok niste usvojili moj 1. prijedlog idem dalje. Ne znam da li je to u planu ili vec moguce, da svaki clan dobije bar 100 KB prostora za upload (kratkih mp3 sekvenci, slika ili neceg drugog). Ovo ne bi bilo za sekciju "promocija radova", vec za neke stvari tipa: "ovo je isjecak iz te i te pjesme, ima li neko ideju kako je ovaj efekat na vokalu (bubnju...) napravljen?", "koji drum set, zvuk bi mogao biti koristen u toj i toj pjesmi?" itd... Mislim da bi bilo interesantno i korisno, "rastavljati" pjesme na sastavne dijelove. 3. Vec sam o tome pisao, ali i dalje mislim da bi bilo dobro da se otvori i rubrika "Za pocetnike". Znam da je to dosta zahtjevno i fizicki i psihicki ![]() 4. Pozdrav svima, puno zdravlja i para u 2005 (ne sumnjam gdje cete ih uglavnom potrositi ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|