|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
U smislu da konacno imam i Cubase SX instaliran pa sam vec i odradio pola jednog projekta a sad me zanima sta preporucujete da imam instalirano od VST instrumenata?
U Reasonu smo se slozili da pojedini semplovi nisu zadovoljavajuci pa cu ja sad sve svoje projekte da iskopiram i da im menjam banke i farbe! Oggy ce mi, sto sam mu zahvalan prebaciti sve sto on ima, ali od mnostva mene zanima vas izbor za klasicne instrumente, tipa klavir, bas gitara, kontrabas, ac gitara, el gitara, i uopste sve ukljucujuci i sinth. Kad se setim koliko mi je trebalo da preslusam sve instrumente i njihove banke u Reasonu, spopadne me jeza! Znaci, zanima me top VST instrument unutar kojeg su vecina semplova profi, tj zadovoljava i najzahtevnije slusaoce! Kad ko stigne, ostavite po koju preporuku!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju dj miksetu preporucujete? | disco violence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-09-2009 07:34 PM |
VST ili DX stimer - sta preporucujete? | redroom | Audio Software | 4 | 26-11-2008 06:56 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |
Konfa za kucni studio.. Sta preporucujete od PC komponenti? | Ikhabot | Computer Hardware | 3 | 30-10-2007 03:54 AM |