Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-11-2004, 04:54 PM   #11
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by SandRob
naravno. a mozda ce ga i oni dat u dvi verzije. tako da jedna bude 'normalna' , a druga optimalizirana verzija...
ok, sad buban napamet... ali tako su napravili i za 1176, pa ko zna...

sto se pulsara tice, otkad san uze uad i powercore, njegove efekte koristin kad mi nesto treba radit ko hardware - uglavnom kad snimam.
u mixu, nakon sto sve pulsarove synthove prebacin u wav, bez problema mogu ucitat kvalitetan efekt koji zauzima 2/3 dsp-a. ionako, mi je pulsarova snaga bila u mixu neiskoristena. :roll:
Heh, ja otkako sam uzeo uad i powercore vise i ne koristim native efekte sto mozda i nije dobro ali zadnjih meseci me obuzela ova dva sistema ..

Koristim samo Timeworks milenium paket i po neki steinbergov i waves , to je sve .. probam i sve ove nove plugove , sve ih imam u sistemu pa kada mi bude sta zatrebalo da je tu ..

Ajd ako ovaj P140 nadmasi P100 za pulsara , onda ga menjas Jer koliko mi se cini Pulsara sada vise volis zbog tog P100 a ranije si ga voleo zbog syntova .. I sam si rekao da skoro nista od pulsara nisi ni koristio kada si uzeo uad i powercore .. A ako Pulsara gotivis najvise zbog syntova koje "nema niko" onda mislim da si promasio investiciju .. ZAr je bitno da li neki zvuk ima neko ili svako .. meni nije

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules