|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
@Anita.... Moze moze...!!! dapace.. uzmem te za rukicu i vodim u Ibbenbueren.. dakle pocni se vec spremati za Studeni 2005. ALi mislim da cemo prije otici u Franfkurt na Musikmesse 05.-09. Travanj 2005
@EON... ne.. svi su zvucnici bili razradjeni jer su radili cijeli dan i nisu novi... dakle .. ja sam dosao sa svojim CD-om (nakon barokne glazbe i Jamiroquai-a) punim Jazza i onda sam ih malo ispitivao. Jaaaaaako glasno.. pa onda taman da se nesto cuje.. i za mene su .. ponavljam KRK V8 najbolji bili a onda za njima Adam P11.. korg |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kako vam se cini ovaj mic? | opustenzy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 19-12-2008 03:52 AM |
Dal se isplati ovaj JP ? | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 23 | 16-02-2008 10:22 AM |
Da li vam se svidja ovaj studio? | Moritz | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 06-11-2007 11:53 AM |
Sta mislite za ovaj demo????/ | kita | Promocija radova | 2 | 20-07-2004 01:17 AM |