|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ima nesto sto me pojede zivog! Naime sve radi odlicno ali nesto me muci u vezi IRQ-a. Naime CW kazu da njihove kartice trebaju dijeliti isti IRQ medjusobno i da je to preporucljivo, medjutim kod mene je Pulsar na IRQ20 a PowerSampler na IRQ23 i medjusobno ih jos ne djijele ni sa cim.
Sve radi normalno i latency mi je 7ms. Nema pucketanja i slicno. Pitanje je da li da mjenjam slot od CW kartice sve dok se ne namjesti da obadvije djele isti IRQ ili da nista ne diram i da dalje radim ovako! Ajte molim vas CW-ovci posavjetujte me, jer me ovo pojede a hocu da mi sve radi tip top! Cekam na odgovor i fala :P :P :P ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps.WINXP,NTFS,P4PE,APIC,Pulsar2,Powersampler,1gbra ma itd,itd! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
slowstar, SandRob srecan rodjendan!!! | boggy | Pricaonica | 27 | 20-11-2014 10:05 AM |
polovan pulsar II ....koliko?(Sandrob) | drzox | DSP forum | 1 | 20-09-2005 05:13 PM |
Za SandRob-a! | bumbar | DSP forum | 14 | 18-03-2005 07:14 PM |