|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nesto me kopka,cisto onako informativno, pitanje prvenstveno Digi002 korisnicima. Koliko sam shvatio ova sprava tj Protools 6le daje mogucnost rada samo sa 16stereo(32 mono) audio kanala,pa me zanima imali kakvih pokazatelja da bi mozda u bliskoj buducnosti izasao nekakav Digi003 ili novi software koji bi podrzavo 48 ili 64 audio trake. To bi bilo mrak jer malo ko ima lovu da kupi veliki Protools sistem a kako cujem od raje koji imaju Digi002, da on radi super i da je sasvim dovoljan,samo da je malo vise audio kanala.
Naravno ja sam prezadovoljan sa pulsarom,powersamplerom i Nuendom na PC-u ali za Mac-a koji jos nisam upalio vec izvjesno vrijeme trazim neko trajno rjesenje a mislim da bi taj "recimo Digi003" bio savrsen. Sad ce me sandroB i CW fanovi sigurno naljepit,ha,ha,ha. Ja sam jos uvijek okorjeli CW-ovac ali samo bi da pitam decki! ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi003 Firmware update | Cadaverous | Computer Hardware | 5 | 25-06-2008 12:42 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
digi003 vs. ff800 | Eyes | DSP forum | 48 | 11-11-2007 12:38 AM |