|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav.
Kupio sam Evolution MK-461C i Audiophille 24/94 zvucnu karticu. Sve ukupno 420?. Valjda nisam preplatio, mislim taman kolko treba ![]() Moja odusevljenja necu opisivati ![]() Dakle. Za pocetak kako da povezem klavijaturu sa Cubase i da mogu iz Cubase-a da izvlacim instrumente i da sviram i to da snimim recimo, mada mi je najvaznije za pocetak da sviram nesto. Zvucna kartica nema onaj obicni izlaz za kompjuterske zvucnike vec izlaz za cinceve. Kako ja sad to da napravim da bocnem ove moje obicne zvucnike. Rece mi covek da nosim nekom ko zna da to prespoji. Zar vec nema gotovih prespojnika. Ako ne onda moram da kupim neke zvucnike uz koji idu cincevi kao izlaz, mislim ono sto se ubada pozadi na zvucnu karticu. Instalirao sam audiophile, ali posto nisam povezao zvucnike na izlaz jos ivek se sluzim starom integrisanom karticom pa imam kasnjenje kad sviram. E da. Dobio sma neki cudan program uz evolution, neki njegov tamo default program, ima sound bank i sl. uglavnom boje kao na decjim sintesajzerima i cas radi cas nece. Ja iskljucim klavijature tj. samo ih ugasim i posle nece dok ne restartujem kompjuter nece da rade vise. A sad pa nece nista. Dzabe ja tipkam i sl. Mozda sam nesto oko podesavanja kartice zeznuo. Da ne zaboravim da kazem da sam vezao preko usb-a, a ne preko midi-ja jer zamislite uz klavijature ne idi midi kabl. Uf. Ja vas udavi. Izvinjavam se, ali sta da radim kad ne umem jednostavnije da objasnim. Ipak je ovo za mene nova oblast. Vremenom cu da savladam to, ali mi je za pocetak potrebna mala pomoc. Takodje ako ima neki tutorijali negde na netu ili neka knjiga preporucite. Pozdrav i unapred hvala svima.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |
Moze mala pomoc...? | tom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 9 | 08-04-2008 10:39 PM |
POMOC, kupio bih klavijaturu. | Sima_Kosmos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 28 | 20-03-2008 08:43 AM |