Quote:
Originally Posted by Eon
Quote:
Originally Posted by SandRob
Quote:
Originally Posted by ti
Select tool automatically changes to pencil tool when moving mouse pointer to a velocity MIDI controller lane.
|
he, he... ovo je bilo u atariju prije 100 godina... ali ja i dalje ne vidin da su sredili logical i key editor... i ne pise pise puno toga o markerima. ovi sad su im totalni promasaj
Quote:
Originally Posted by ti
External FX plugins allow integration of external hardware signal processors into the VST mixer as insert or send effects.
|
zanimljiva mi je i ova sinkronizacija sa vanjskim efektima. vjerojatno ce na isti nacin bit moguce insertirat pulsarov plugin u sx mixer bez da se koristi xtc mode. jebate, to bi bilo divno. :roll:
|
Prvo da kazem da im je ovo sve odlicno ali ne verujem da ce uspeti to sa insertovanjem efekata. Jebote pa to bi billa....a ne ne to su bajke za malu decu!
Edit :ovaj loop engine ce mi se posebno svidjati jer ce onda moci lepo live stage raditi sa cubase-om
|
ma nebi treba bit nikai problem insertirat neki hardwarevski kompresor u sx-a. samo treba od toga mista signal odvuc do procesora i vratit ga nazad.
pa to mozes i sad sa pulsarom. doduse, ne direktno u predvidjen insert, ali mozes, recimo neki bus iz nuenda poslat u adat destination da preko adata ide u kompresor i preko njega i adat sourcea da se vraca u mixer od pulsara ili ako bas hoces u asio.
samo sto ces sad moc insertirat hardwarevski kompresor, eq i sl. bilo di u nizu (dobro, i to se moze ali je komplicirano) bez problema... pretpostavjan