|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prosli put sam postavio ali su samo dve osobe
kritikovale. http://www.darkoedit.com/demo.mp3 Inace da napomenem demo je sniman za ideju i neki demo snimak. Glas snimljen na mikrofonu od $20, kraj ne smisljen i sve radjeno na sledeci nacin. Masina za rad: Pentium 4 3.2 ghz hyper threading 800mhz bus 1gb ram memorije 400 mhz nvideo 64mb kartica video western digital 8mb cache disk 80gb M-audio 2496 audio kartica Gitara za gitarski deo -->> Ovation standard balladear Radjeno na Nuendo platformi i sledeci vst instrumenti: Stylus/Trilogy/Fm7/halion strings/hypersonic Za produkcijski neki rad je korisceno sledece: waves gold/tc native verb/ultra funk compressor/vst tube/antares pitch itd. ---- nemogu da se setim vise sta je korisceno ali znam da mi je masina bila skoro prepuna efekata i krenula je vec da puca. Da li neko zna zasto je cpu performance na 90% kada se ukljuci malo vise jacih plugins u Nuendu sa ovakvom masinom??? Bio sam primoran da svedem par mikeva i eksportujem u wav ako bi mogao da nastavim rad.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
demo za tc md3 | goga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 11-11-2008 12:12 AM |
demo | SandRob | Promocija radova | 54 | 09-04-2005 05:31 PM |