|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ivan Lekic
|
![]()
Prosle nedelje sam imao snimanje hora na koncertu koje je bilo uspesno ..
Nosio sam svu neophodnu opremu .. sreca je bila sto je sala bila delimicno gluva (NOVA) i nije vracala zvuk stoga sam i imao malih da kazem neizbeznih problema oko snimanja .. Koristio sam EMU1820 muzicku kartu koristeci 4 IN kanala od toga 2 IN sa EMU-ovim preamp pojacalima + Ultra gain pro MIC 2200 za ostala dva kondezatora .. U pitanju su bili sledeci mikrofoni: RODE NT 1000(Sredina hora) RODE NT1A(Desna strana hora) BEHRINGER B1(Leva strana hora) BEHRINGER B5 (klavir) Postojali su mali tehnicki problemi pri montiranju tipa pogresno povezivanje kablova u brzini itd.. :oops: Projekat sam spremao u studiju koji je sa malim izmenama prilagodjen trenutnoj situaciji ... Kod mene u studiju je radjena detaljna obrada signala ,mix,mestering itd,, Za usnimavanje koristio sam CUBASE SX 2.2.033 a u obradi sledece programe: Soundforge 7.0 , Adobe Audition 1.0 , Mastering WAVES , IR1 effects itd ,Timeworks .. Kompozicije sam zbog velikog trajanja kratio tako da znate kada cujete da je nesto iseceno ![]() Linkovi za download www.studioton.co.yu/hor/Kosovo.zip www.studioton.co.yu/hor/Gaudeamus.zip Voleo bih da cujem vase misljenje oko ovoga ? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests) | |
|
|