|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ve? nekoliko puta se iz studija u kojem radim slalo pjesme u Milano. Svaki put je bilo kompletno odu?evljenje. Ovaj put sam posebno ?okiran, jer sam cijeli materijal radio sam, tj. produkciju, aran?mane itd. pa znam sve u detalj koje su razlike.
Uglavnom Talijani su mi rekli da manje tro?im vremena u studiju a vi?e u prirodi!!! Mislili su na to da slobodno mogu mix napravit grublje, tj neki probni mix - to im je dovoljno! Znam da mislite da sam lud i oni skupa samnom, al i ja ne mislim bolje. Dovoljan je podatak da su mi u jednoj pjesmi promjenili snare, tako da ga uop?e ne prepoznajem u pozitivnom smislu. I TO IZ STEREA!!!!!!!!! ![]() ![]() Izme?u ostalog tu se ?alju snimke iz cijelog svijeta. Rade 2 ma?ka jedan doktor a drugi magistar, nisam uspio vidit ?ega, al dovoljna je garancija. Nije valjda poljoprivrede! I kona?no: cijene su znanstveno popularne: od 400 -600 eura po materijalu. Isplate se do zadnjeg eura, vjerujte mi! ![]() ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi mastering studio Amsterdam | DaBear | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 13-07-2009 05:06 AM |
Mastering Studio u Beogradu? | DaBear | Razno | 54 | 07-05-2009 12:42 PM |
studio samo za 2ch mastering | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 06-06-2008 02:34 PM |
Mastering | Eyes | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 28-08-2007 01:47 AM |
Mastering studio / ing. | milosjeftic | Vlado Georgiev | 79 | 10-04-2005 02:52 AM |