Quote:
Originally Posted by Ad Fines
Ne znam dal se razumijemo. Nuendo 2.01 mi radi O.K. bez problema Cubase sx 1.06 bez problema,Cubase vst 32 bez problema.........CUBASE SX 2.01 u midiju mi ne radi dobro a radio je i on. Ma nema veze. Vracam se ja na SX 1.06 On mi nikad nije zapeo.
Sto se tice kartice i konfiguracije u to nemoj sumnjat jer se radi o tri kompjutera pogonjenih P4 2.8 procesorima i o vrlo skupim karticama(citaj!!!! ne volim se hvalit,o njima drugom prilikom). Vjeruj mi da hardver nije upitan ako sam do sad snimio dva promo cd-a za svoj band na tim masinama. Promo su zato sto nisu izdani sto ne znaci da je kvalitet upitan.Cak dok sam te projekte radio bila su dva kompjutera i to puno slabija i sporija.
|
Ok kao sto rekose drugari instaliraj update za nuendo i njega rokni jer u njemu je sve i Cubase 1.06 i 2.01...
Nisam te za kartice upitao da bi se hvalio a i ne vidim zasto bi ispadalo da se hvalis jer na kraju krajeva bavis se tim poslom i u interesu svakog od nas bi bilo da imaju najskuplje kartice...tako da pucaj slobodno nema ovde predrasuda
BTW:evo ti link pa da vidis sta svi mi posedujemo a ako zelis dopisi se
http://www.rumski.com/rumski/phpBB2/viewtopic.php?t=7