|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Evo sta je tacno potrebno da uradite.
Hosting pesama: - Registrujte besplatan account na www.streamload.com - Kada ste ulogovani, izaberite opciju upload (pored inbox, playlists, itd...) i onda uploadujte doticni fajl na svoj account - Uploadovane stvari ce vam se posle par minuta pojaviti u inboxu - Otvorite poruku (open pored imena poruke), selektujte stvari i kliknite na slicicu email (u gornjem desnom uglu) i posaljite je na purator003 - Kada mi stigne vasa stvar ja cu je hostovati (http://www.streamload.com/purator003/VAS_USERNAME/) i postovati link na ovom forumu (Promocija radova). Ako imate nekih pitanja, postujte ![]() Postovanje: Ako je u pitanju vasa pesma onda je potrebno samo da napisete ime pesme ali ako je u pitanju kompozicija koju ste vi samo producirali/snimali onda napisite ime/pseudonim + ime pesme. U slucaju da ste vasu pesmu poslali meni preko Streamloada gorepomenuta procedura imenovanja nije potrebna posto cu topic ja otvoriti, a vi samo trebate da napisete kratak opis/komentar. edit...jos laksi nacin Email: posaljite pesmu kao attachment na jan AT b92 DOT net dot = . at = @ |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UPLOAD vasih radova na rumski server | diviner | Promocija radova | 4 | 12-01-2010 03:12 PM |
sta je do sada izaslo od vasih radova?? | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 25 | 30-09-2009 11:51 PM |
Upload vasih radova II | dr.Ru | Promocija radova | 11 | 17-01-2007 11:07 PM |
Upload va?ih radova | puRe | Promocija radova | 0 | 02-02-2005 01:49 PM |
Upload vasih radova | dr.Ru | Promocija radova | 22 | 07-02-2004 10:03 AM |