|
Video editing (produkcija) Ovdje mozete diskutovati o svemu vezanom za Video prokuciju (montazu, editing)... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Potrebna mi je izrada spota, koji se može videti na sledećem linku: https://advisera.com/9001academy/product-tour/ Treba skrolati malo dole i pogledati video, koji ima thumb ''What are the Toolkits all about?''. Takav video treba replicirati u potpunosti i obavezno dostaviti fajl-projekat, zajedno sa svim custom-made ikonicama, buttonima itd. Znači, potreban mi je kompletan projekat koji ja kasnije mogu editovati, odnosno ažurirati i ponovo renderovati. U odgovor stavite linkove ka svojim radovima, ali vas molim da ne kačite radove sa stock snimcima ljudi, jer je ovaj video 100% animacija. Znači, ako ste radili išta slično, zakačite link ovde, pa ću vas kontaktirati u vezi sa svim detaljima. Hvala i pozdrav. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izrada absorbera | dds | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 18-01-2016 09:38 AM |
Studio izrada | ggulin | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 02-10-2012 12:07 PM |
Konačno promocija i na?eg spota na TV-u (slobodno glasajte ako vam se sviđa) | satara | Promocija radova | 1 | 13-11-2009 05:18 AM |
Evo, mi snimili dva spota | supersonic | Promocija radova | 3 | 18-09-2009 09:36 PM |
Dva spota | Jan | Promocija radova | 2 | 14-08-2009 01:36 PM |