|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Treba mi pomoc, kako da uspostavim komunikaciju izmedju transport prekidaca na Tascamu DM 24 ( Stop, Play, Record, Rew, fFwd, itd) sa transport panelom u Cubase-u !! Imam E MU 1212m muzicku karticu, povezao sam MIDI kablovima mikser i karticu (MIDI In i Out), komunikacija postoji izmedju Fader-a na Tascam-u i miksera u Cubase-u ( kada poeram fader Ch 1, Ch 2, Ch 3,... na Tascamu , pomera se i Fader CH 1, Ch 2, Ch 3,.... na mikseru u Cumase- u) komunicira taster mute, i potenciometar Balans i to je sve !! Ali, komunikacija izmedju oba transporta ne funkcionise, pa bih molio za pomoc, ako neko moze da mi objasni i pomogne!! Pronasao sam na Tascam-vom sajtu podesavanje "The DM-24 as a Controller for Steinberg Cubase and Nuendo", ali ociglendno je nedovoljno pojasnjenje i treba mi jos preciznije objasnjenje !!! Hvala unapred !!!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PROBLEM MOTU 2408 mk3 i TASCAM DM24 | perosc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 23-04-2014 08:21 AM |
PROBLEM Tascam DM24 | perosc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 22-04-2014 07:33 PM |
K: E-MU 1212m | stormwatch | Kupujem/trazim | 2 | 07-11-2010 06:08 PM |