Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25-11-2016, 01:19 AM   #5
LAMPASH
Pro Member

LAMPASH's Avatar

Default Re: C5+SSD4+JBridger muke i nevolje!

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
dobar je reaper, ali probaj i studio one 3 64, ili taj zadnji cubase,, steta sto se tada nije proizvodio 64bit cubase 5, inace bi imali ga i sad. ali od sestice kkrenuli sa 64bit.
Koliko sam upucen, postoji i x64 Cubase 5 ali nije crackovan. Imas teme o njemu na GS forumu. Probao sam onaj C6 Artist x64, ali mi puca brate mili samo tako. Neupotrebljiv mi je.

Quote:
Veruj mi, kad provališ šta sve Reaper ima ispod haube i šta može... nećeš se vraćati na Cubase. A tutorijala i postova na njihovom forumu ima za bukvalno sve
Evo provaljujem ga citav dan i ovo je jezivo koliko je dobro! A tek ima stvari koje treba da provalim Danas me je odusevilo rutovanje, a sutra cemo
videti Obuzeo me je onaj feeling kao kad dete dobije neku dugo ocekivanu igracku pa se ne odvaja od nje, a ja dobio kokos Potpuno si u pravu, necu se sigurno vracati na Cubase!

Pozdrav!

Last edited by LAMPASH; 25-11-2016 at 01:25 AM.
LAMPASH is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules