|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
UAD 2 je definitivno sjajan, ali dosta plaginova za tu platformu rade druge firme, koje u određenom broju slučajeva izbace i native (PC) verzije istog plagina.
Uvek postoji pitanje da li je to isti plagin i razne teorije, a bogami i lupetanja na temu da li je to isto plagin ili možda plagin bolje radi na UAD-u, jer pobogu, ipak je to vrhunskija platforma od kompjutera. Čak sam nedavno pročitao na UAD grupi da čovek prenosi mišljenje vrhunskog inženjera, koji je "osvojio više nagrada nego što ću ja ikada". Mišljenje glasi: čovek čuje razliku na bolje u kvalitetu zvuka plagina kada UAD kartici daš bolje napajanje od fabričkog ![]() Stvarno sam maksimalno preterao sa uvodom. Elem, evo napraviš poređenje iz naslova. Probao sam da uradi fazno poništenje, da utvrdim da li plagini rade isto: https://www.youtube.com/watch?v=UsCUqfjL08s |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DAW- koji je bolji? Koja je razlika? | 77ari | Audio Software | 5 | 03-01-2014 05:53 PM |
Koji je bolji mix? | kravadinka | Promocija radova | 2 | 29-07-2010 12:54 AM |
pitanje za sonnox oxford? | loonix | Audio Software | 8 | 19-04-2008 03:00 PM |
sonnox native vs sony powercore | liman021 | DSP forum | 53 | 24-12-2007 05:10 PM |
Sony Oxford - Native uskoro... | puRe | Audio Software | 3 | 26-09-2005 09:55 PM |