|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Tako da ce mi za to melodyne najvishe i trebati, a koliko sam video tu ne bi trebalo da imam problema... mada da budem iskren, do sada ga nikada nisam koristio ![]() Quote:
da to uvek vidim ![]() Quote:
![]() hmm nisam tu nishta primetio, mislio sam da si mislio na zoom... mada opet mislim da dosta toga zavisi i od toga kako je chovek navikao da radi... Quote:
tutorijalu "jedan od njih" rekao: nije mi bitno dal cu da kipujem svakako cu da stavim limiter. jbg onda ta pricha pada u vodu xe xe plus ako na to dodash onliki broj ko vrednost reglera... (od koga se ja stalno istripujem da je peak)... mogli su latinske nazive biljaka da stave za vrednost reglera... broj je totalno nebitan.. ako ti tiho pojachacesh, ako je glasno smanjish... zar ne? ![]() Kapiram i poshtujem ja taj stav, al koliko puta sami plagovi chim se uchitaju znaju da dodaju malo ![]() Ne vidim nishta loshe u tome da se ima jedna informacija vishe... ako zatreba... ![]() i da, chemu prikaz kompresije u mixeru? Po chemu je to vredniji parametar za geldanje nego za slushanje... ako cemo da se vodimo prichimo "necemo brojeve" ![]() ako to ne kapiram... ![]() Quote:
Ja sam josh tishi po kanalim (-16/15) a taj deo se nalazi u "donjem domu" i na skali izmedju -12 i -24. Pa chim pogeldam mixer sve mi deluje zalosno xe xe Raspon izmedju -6 i 0 na kanalu bi mi bio mnogo korisniji (u toj razmari) na main out-u i bus-ovima nego na samim kanalima ![]() Ako su vec kopirali PT, onda nisu ni ovde morali da izmishljaju toplu vodu xe xe |
|||||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One V. 3 | djzolika | Audio Software | 22 | 30-05-2015 08:48 PM |
Presonus Studio One 2.5 | djzolika | Audio Software | 108 | 03-06-2014 12:59 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |