|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Dugo vec pratim ove forume, ali evo prvi put se obracam sa konkretnim pitanjem. Audio produkcijim da je tako nazovem, bavim se iz hobija i zapravo konkretno uvek mi je bila zanimljiva post produkcija, mastering odnosno usavrsavanje do finalnog projekta. Konkretno hteo sam sa vama da podelim misljenje/iskustvo vezano za restauraciju zvuka, kada sam prvo krenuo ovim da se zanimam 2006-2007 godine tada je bilo sve ukupno par programa i pluginova. A sada sam prosto sokiran sta je sve moguce uraditi.. i koliko lako.. elem da ne duzim previse, ono sto mi je cilj jeste digitalizacija kaseta i ploca koje su u ok stanju, glavni cilj je da dobijem koliko je moguce "flat" zvuk. Posto sam prosle godine krenuo da se upustam u tematiku odlucio sam da moj glavni DAW bude iZotope RX, i ako je moj zadnji kontakt sa audio editorom bio Cool Edit Pro 1.5, vidim da se tu stvari nisu mnogo promenile... E sad kakva su vasa iskustva sa DeClick filterima i podesavanjima? odnosno koji su must have? Isto pitanje vazi i za Denoise. Ja sam poprilicno zadovoljan RX filterima, medjutim probao sam i nesto vst pluginova tipa Waves Restoration Bundle, WaveArts Restoration Suite, Oxford Restore Suite, Acon Digital Restoration Suite. Sa ovim pluginovima imam i razna iskustva... samo me zanima sta se po vama pokazalo najbolje... Imam jos pitanja ali da krenemo redom Hvala Nenad |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Restauracija WSW germaniskog univerzalnog preampa | roginator | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 21 | 26-09-2009 10:41 AM |
Restauracija MINIMOOG-A | roginator | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 18 | 26-06-2007 02:24 PM |