|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ovako:
- Muzički deo, već je spomenuto falširanje i raspadanje itd, što nije tvoj problem, ako si bio zadužen za zvuk. Tvoje je da eventualno posavetuješ da se to mora uvežbati i u smislu tačnosti izvedbe i po pitanju preciznije ritmike.Klavir je glasniji od bubnja. Odnosno, u planu ispred bubnja. Sve "farbe" su čak u redu, sve je dobro, samo ti planovi... - Govor... Snimljen je odlično, sve je odlično. Imam možda malu zamerku na sam način govora, mislim da je malo "aukcijski", malo je temperamentniji, s obzirom na tematiku, koja je čini mi se verska, pa bi moglo da se malo "spusti lopta". Ovo kažem kao i spiker na državnom radiju. Dakle mirnije, malo nižim tonom, čak i malkice sporije i mislim da će tada biti veoma dobro.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ako neko zna | perosc | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 17-04-2014 10:44 AM |
Da li neko zna... | Goran | Razno | 2 | 06-05-2011 02:52 PM |
Jel ima neko ovo... | Dexxy | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 16-03-2008 07:44 AM |