|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
drugari.....imam Behringer x32 producer za live..... radi mi ok, ali sam utisk da mi je sad malo uza karika u PA sistemu koji imam (Acoustic line sa lab gruppen i I tech pojacalima)......
Opcije su sledece 1. Da zadrzim x32 i dodam na njega Midas dl16 (midasov stage digigitalni box sa 16 in/8 out, gde bih obio bolje preampe i konverziju, i plus imao nezavian 16ch adat konverter, ako zatreba) - oko 1000e doplate 2. Da predjem za Midas m32r, isti mixer kao moj, sto mi funkcionalno odgovara, a navodno drugaciji preampi i kon sa verzija, kazu bolji.....ne veujem da je bolje za 1500e koliko bih morao da doplatim 3. da uzmem Midas venice u24....hibrid, analogni pult sa 8x8 USB konekcijom, kojom bi mogao da povucem isti broj efekata sa laptopa kao i na ovim digitalcima... 4. otvoren za predloge Ono sto se namece kao pitanje, da li je Midas ostao Midas, sa kojim sam imao sjajna iskustva kvaliteta, robusnosti, zvuka iz pre kineskog vremena i kupovine od Behringera... da li je neko poredio stere i nove Venice serije?
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|