|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
File / prefereces / vst / plugins
opcija: sort vst plugins by vendor Ona menja nachin sortiranja plagova... ali to nije problem sigurno... Ne znam dal ce ovo da bude kosrino... U folderu C:\Users\******\AppData\Roaming\Waves Audio\Preferences imash par txt dokumenata sa putanjama ka vst i vst3 Vidi jel imash i vidi shta pishe u njima... Kada sam izbrisao ovaj folder (sadrzaj istog) opet su mi se uchitali vst3 ![]() Kada sam iz C:\Program Files\Common Files\VST3 izbrisao "WaveShell-VST3.vst3 " uchitali su mi se samo vst2 ![]() NAPOMENA: nemoj nishta da brishesh, najbolja opcija ti je rar-ujesh fajlove a da shtiklirash onu prvu opciju "izbrishi fajlove posle pakovanja" ![]() ili samo katuj fajlove na neku drugu lokaciju... Ja nemam poslednju verziju a imam isti problem... kod mene se uchitavaju samo vst2 i opet corak. Tako da nisam siguran da vst2 vs vst3 ima neke veze sa tim. Vec nesho sasvim drugo... edit: Lampash, koji Waves ti imash instaliran? Kod mene je 9.18 i ima Waveshell 9.2! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gdje kupiti ovu knjigu: Cubase Sx/Sl: Mixing and Mastering | Edi Prog | Tutorijali | 5 | 10-08-2009 06:18 AM |
Mixing And Mastering Tips For Your Music, by Jeffrey Fisher | alen | Tutorijali | 12 | 11-09-2006 02:11 AM |
Upute za mixing, mastering, compresiju itd | arados | Tutorijali | 13 | 17-06-2003 02:41 AM |