|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
poslednjih nekoliko nedelja citam teme sa ovog podforuma i zaista se trudim da se koliko toliko "obrazujem" u ovoj oblasti. To radim zato sto u narednom periodu treba da se preselim sa porodicom u novi prostor (stan), gde bih voleo da jednu od prostorija akusticki (koliko je moguce) doteram za nekakvo udobnije slusanje i vezbanje (sviram saksofone i klarinet). E sad, sto vise citam vase postove, to me vise obeshrabruje cinjenica o dimenzijama sobe u kojoj bih radio akusticki tretman-tako da se moje pitanje zapravo uvek na kraju svede na: VREDI LI UOPSTE POKUSAVATI u ovolikoj sobi??? ![]() Zaista ne zelim da zvucim bez elana, naprosto mi je neprocenjivo misljenje vas koji imate toliko mnogo iskustva u real-life poduhvatima ovakve vrste. Eto, koga ne mrzi neka se slobodno ukljuci, svakako da ima mnogo vise iskustva od mene ![]() Dimenzije sobe su duzina 406cm, visina 256cm, sirina (samo) 196cm, strane su od tvrdih materijala (ytongg blok), na podu je tarket 18mm evo i slika i naravno HVALA UNAPRED SVIMA!
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Indaba drugari molim za GLAS! | Nemania | Promocija radova | 10 | 25-02-2015 10:52 PM |
molim za savet | hogarstrasni | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 15 | 13-12-2012 10:08 AM |
Molim za savet | Proton | Audio Software | 3 | 06-03-2010 06:00 PM |
Drugari dajte savet ako znate... | Klarinetista | Audio Software | 12 | 31-10-2008 11:43 AM |