|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Presonus Studio One zato što radim na PC-u i kad se pojavio jako me je podsećao na Logic i tu filozofiju koju najviše volim. sve mu radi bez greške, odlični fazoni sa lejerima i tejkovima za snimanje, ima odlične svoje efekte, mixanje i automatizacija je uživanje, editing onako. tu je pro tools ipak mama. Cubase recimo nikad nisam voleo jer mi interfejs izgleda kao igračka i sam se tripujem (naravno da se tripujem) da je zvuk malo plastičan (?). Uglavnom mislim da zavisi šta ti je prioritet. Ako si midi oriented onda bih ti preporučio cubase, ako radiš dosta audio editing pro tools, ako ti je potreban brz i stabilan workflow za mixanje onda studio one itd itd
sve su ti rekli ljudi iznad a ja bih ti preporučio da se povedeš ovim našim savetima izabereš onaj koji ti se najviše sviđa (meni je bitno i da mi se vizuelno dopada) i ne osvrćeš se više na druge alternative end mejk sam osom mjuzik! pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Koji VST synth koristite? | disco violence | Audio Software | 19 | 28-02-2009 06:17 PM |
Koji Gitarski VST preamp koristite? | disco violence | Gitarska Produkcija | 5 | 06-02-2008 06:21 PM |
koji sample rate koristite? | SHIVA | Audio Software | 12 | 06-01-2007 11:53 AM |
Sta koristite od bubnjeva ? | Akyboy` | Audio Software | 12 | 11-11-2004 09:56 PM |