|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Drage kolege,
skoro sam sa drugarom uoblicio rad na nekih 7 pesama u nekom hard rock, post punk maniru. Bend je krsten kao Radna Verzija. Mi smo krsteni davno tako da zvuk sigurno vuce na neki npr Manchester krajem 70-ih i rane 80-te. https://soundcloud.com/radna-verzija/sets/album Ono sto bi vas, koji se bavite prvenstveno produkcijom gitarskog zvuka, zamolio, jeste da ukoliko ste u mogucnosti poslusate par pesama i date svoj sud o kvalitetu produkcije. Primarno me interesuje da li je to po vasem misljenju prihvatljivo za neku medijsku eksploataciju. U tom smislu mozete koristiti neku skalu tipa: 0 - totalni BS, nikako nije za medije 1 - lose ali cuo sam i gore da vrte tu i tamo 2 - slabo ali moze da prodje 3 - solidno 4,5 - ne zanosimo se da ovo moja bedroom produkcija moze da iznese ![]() Naravno, svaki savet za popravke ili obracanje paznje za ubuduce dobrodoslo. Ako vam se nesto i svidi u smislu da vas radi sama pesma, to je bonus, ali sada mi je vaznije ovo gorenavedeno ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Twisted time-Blues-Rock verzija | zoolander | Promocija radova | 2 | 19-01-2014 06:14 PM |
Punk- rock mix | pank | Promocija radova | 9 | 13-12-2012 01:50 AM |
Radna stolica | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 14 | 20-06-2010 10:12 PM |
kvaliteta konfiguracije! | dlukace | Computer Hardware | 7 | 07-04-2010 08:35 AM |
Rnb Hip Hop , Dajte Ocena ... | bexbeatz | Promocija radova | 14 | 04-01-2006 08:23 AM |