|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
Ne znam cemu ova Bockieva zahvalnica na postu kada sam prihvatio prilicno sve na kraju sto mi je rekao, uz dosta provere jbg, jer volim da ipak znam sta radim. Kad smo kod filozofije, preciznije, kod logike, ono sto ti primenjujes je argumentum ad hominem, a ne neka valjana argumentacija, tako da sa tobom nema neke ozbiljne price, jbg. Ozbiljni ljudi, samouvereni i sigurni u svoje znanje nikada nisu imali potrebu da mi kazu da "filozofiram" vec bi me lepo razuverili argumentima (kao sto je to uradio npr Bockie, ali se PM ne vidi javno jel)... a mozda je to samo moja "deformacija" sa faksa. ![]() P.S. Da se nisam naslusao tudjih misljenja ne bih ni zavrsio ovde, informacije koje o audio opremi imam mi nisu pale sa neba, nego sam morao preko nekog da ih saznam... malo komplikovano zvuci, ali polako... a i nije "filozofiranje" za svakog, i to razumem. Last edited by Darsus; 14-11-2014 at 11:43 AM. |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|