|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav....Imam semplove u wav formatu na kompijuteru....hteo bih da ih ubacim u sempler Emu E4x....trazio sam po internetu,dosta je pisano o tome i ima par nacina da se to uradi....
Prvi,jednostavniji nacin jeste da jednostavno usemplujem sa kompijutera iz nekog sekvencera zvuke u Emu..... To sam ja uradio...ubacio sam semplove u Cubase sekvencer...povezao zvucnu kartu analogno sa (nebalansiranim) ulazima na EMU sempleru i usemplovao neke zvuke.... E sad...ima i drugi nacin...da napravim SCSI konekciju izmedju kompijutera i Emu semplera,i uz pomoc softvera saljem semplove sa PC na EMU...Ovaj drugi nacin nisam probao...Malo je komplikovan i slanje semplova ide veoma sporo....Za ovaj drugi nacin bih morao da nabavim SCSI controller za kompijuter.... Ono sto me kopka je to sto znam da bih sa ovim drugim nacinom izbegao nepotrebnu DA i AD konverziju...E sad me zanima da li bi mogla postojati neka cujna razlika izmadju sempla usempovanog analogno u EMU E4 i sempla ubacenog preko SCSI u Emu sempler.... ![]() Ako neko ima iskustva ili zna znacilo bi mi da mi kaze da ne kupujem bezveze SCSI kontroler i povezujem sve to ako necu dobiti bas nista sa tim..... ![]() Inace kao zvucnu kartu koristm Roland Integru 7... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ubacivanje back vokala | UnderTheSun | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 01-11-2013 04:37 PM |
Ubacivanje semplova u BFD2 | mr_eko | Audio Software | 11 | 09-09-2010 07:00 PM |
Obrada semplova | Zid | Audio Software | 20 | 26-07-2006 10:12 AM |
Nacin stvaranja | Zid | Vlado Georgiev | 20 | 23-07-2005 03:41 PM |