|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koristim C414 xl2, preamp i comp (koji sada nisu bitni i oni idu u Liquide saffire 56.
Desava se da se periodicno kada se koristi mikrofon cuje veliki sum. To se tako pojavi traje 5 min, onda ja kao nesto uradim, tipa restartujem audio interface, ili daw i slicno...i to posle proradi (e sad da li je zbog tog mog cackanja ili samo od sebe ne znam). Prvo sam mislio da je kabl u pitanju, medjutim nije, pa sam mislio da nije ulaz na kartici, probao sam i na drugim, svuda isto.. E sad se svelo na dve stvari na koje sumljam: 1. Ili su novi driveri (saffire mix control 3,4) jer kako sam ih instalirao od tada je pocelo ovo da se desava...A nemoguce je vratiti na predjasnju verziju. 2. Ili mikrofon nesto nije u redu. (A ne nam sto, jer ga stvarno reeetko koristim, uvek je u originalnoj kutioji, i sto se kaze, mazen je i pazen).. E mozda bi moglo biti i nesto trece, da li neko ima ideju sta da radim. P.s. Nezahvalno je probati sa drugim mikrofonom, jer ponekad se desava da ovaj radi svo vreme i da ne dodje do suma, a nekada prodje i dva-tri sata da bi se desio sum i to traje pet minuta..i kako sam vec gore opisao |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
Uzrok Shuma???? | Jan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 28 | 07-05-2007 12:56 AM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
Redukcija Shuma | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 08-06-2006 09:22 AM |