|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Cao i pozdrav forumashi.imam jedan problem u vezi abletona i midi kontrolera,pa ovako kada mapiram neki knob sa midijem(m-audio oxigen 49)on ga prihvati i on reaguje,ali mi se konstantno pali u gornjem delu abletonovog interfaca plus i tri vodoravne crtice,koje ponishtavaju iscrtanu automatizaciju.iscitao sam sve zivo ali nisam pametan sta dalje.u abletonovom pdf nema objashnjenja ima ali nema veze sa mojim problemom..planiram da kupim ableton za koji mesec pa hajde ako moze neki savet...midi radi u cubasu,reaperu,studio one znaci nije do njega..svaki savet dobro doshao...
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ableton Live export problem | voomighty | Audio Software | 5 | 26-12-2011 03:05 PM |
Ableton MIDI Out problem! | sofokle | Audio Software | 1 | 03-05-2010 03:51 PM |
Ableton Live problem | mcnc | Audio Software | 7 | 21-02-2010 01:47 PM |
ableton render problem | geckonium | Audio Software | 0 | 20-10-2009 07:23 PM |
Ableton problem | Techy Boy | Audio Software | 22 | 19-06-2009 01:53 AM |