|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Stari channelstrim sam sa audiointerfaceom povezivao preko optickog i tu nije bilo problema.
Novi zelim da povezem preko analognog, medjutim javlja mi se jedan problem- Kada na audio interface-u channelstrip ide u line in, signal mi je veoma slab,a ako ide u mic in onda je veoma jak...U oba slucaja je gain na tom kanalu na kartici na nuli. Pretpostavljam na gain na kartici i treba da bude na nuli, jer channelstrip ima svoj gain.. Logicno je da se na kartici koristi line in, jer se signal ne treba pojacavati na kartici jer je vec prethodno pojacan, medjutim kako rekoh veoma je tih ulazni signal, u odnosu na prethodni preamp koji sam imao i koji je isao preko optickog. p.s. Kada iz channelstripa out ide u line in u interface, koliko god da pojacam na channelstripu mic gain ili output, ne baca pikove ni na kartici ni u cubaseu, ali se cuje na snimku distorzija... Last edited by Nemania; 08-06-2014 at 12:06 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|