Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-04-2014, 01:09 AM   #1
frag
Member

Default Wavelab 6.1 i Waves 9r17

Nije da mi je neki problem, ali evo par cudnih stvari koje ne mogu da resim...
Posto skoro sve radim u C5 tek sad sam primetio da mi Waves 9 ne radi kako valja u Wavelab-u. Imao sam r12, i pluginovi su se otvarali ali je Wavelab pucao kad se zatvori plugin (dakle select None, a i close). Onda ja stavim najnoviji r17, ima tu jos nekih novih pluginova, i sad nema pucanja u Wavelab-u ali je Waves GUI potpuno crn. Znaci radi plug, mogu cak i paramateri da se nabadaju na slepo, ali je sve crno.
Citam da su ljudi bas dosta problema imali sa W9, meni hvala bogu sve dobro radi tamo gde treba, u C5, ali me bas interesuje zasto ne radi u Wavelab-u.

I Cubase 5 i Wavelab 6.1 su iz 2009. godine, a ako Waves 9 radi dobro u C5 onda znaci da nije problem u grafickoj karti, driver-ima i sl. Stvarno nemam pojma zasto se to desava bas u WaveLab-u. Da, probao sam i s reinstalacijom WL6.
frag is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules