|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
evo i zadnji dio slika do trenutnog stanja:
![]() izrada bass trapa pokraj difuzora, dakle iza je nagurano ukupno oko 50-60cm vune dr drvenog krova, meko pre?ane od knaufa te neki ostaci rolane vune. ![]() prvi sloj tvrdo pre?ane vune od 5cm za popuniti bočne rupe, ukupno bude 25cm, ovo 120kg/m3 gustoća. ![]() bočno prvi red, i air gap između stra?nje vune ![]() i gotov bass trap s jedne strane ![]() evo kako to izgleda bočno ![]() ![]() te zatvoren cijeli dio u stropu Sad su krenuli radovi izrade stra?njeg bass trapa i difuzora za taj zid, ukupno 13cm vune i difuzor veličine 200x120cm. ![]() mdf 6mm spreman za ljepljenje, otprilike mi je uzelo 6-7h da to dobro sve se stisne i učvrsti. ![]() jo? malo i gotovo. jako je nespretno raditi jer je drvo dosta tanko i vija se, a s druge strane treba svako stisnuti nekak da se ljepilo dobro stvrdne. ![]() gotov zadnji difuzor za control room i spreman je da se postavi na zid, tu mi je odlično pomogla klupica isprod prozora kojeg sam zatvoril, ostalo je vani nekih 3-4cm taman da ljepo sjedne i da ga lak?e učvrstim za zid. ![]() prvi sloj od 8cm debljine vune, koja je stisnuta na nekih 6-7cm, tvrdoće 32kg/m3 ![]() i trenutno stanje studia, zadnja slika jučer okinuta nakon drugog premaza difuzora i prvog premaza zidova na bijelo, sutra mi je jo? ostal strop za po?mirglati i prefarbati u bijelo ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li praviti "studio" u ovoj sobi? | Max D. | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 18-10-2015 07:25 PM |
Emisija "producenti" na radiju Studio B | VladaNS | Razno | 16 | 01-08-2013 09:03 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |