|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dakle lijep pozdrav svim članovim ovog foruma kao prvo. Naletio sam tek nedavno na ovaj forum po?to nisam dosad znal da ima kod nas nekaj na ovu foru za studio i sve kaj stoji iza toga. Inače zovem se Marin i dolazim iz Čakovca, hr. Nakon 5 godina amaterskog snimanja i ma?tanja o vlastitom studiu i skupljanja dovoljno love i znanja za početak izgradnje krenul sam tim putem iako su me svi obeshrabrivljali o uspjehu u takvom malom gradu, al stavimo to na stranu zasad, po?to je bitno prvo da se studio dovr?i.
Dakle studio je baziran na prvom katu iznad kafića, zgrada je napravljena 1997 godine i prostor u kojem bude smje?ten studio je ukupno 85m2, s nadom da će se pro?iriti jednog dana. Izgradnja je počela u 10. mjesecu 2013. godine, uglavnom da ne duljim, stavit ću slike ubrzo, kroz koji sat pa ćemo onda dalje! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li praviti "studio" u ovoj sobi? | Max D. | Dizajn i konstrukcija studija | 27 | 18-10-2015 07:25 PM |
Emisija "producenti" na radiju Studio B | VladaNS | Razno | 16 | 01-08-2013 09:03 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |