|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav ekipa, ne znam gdje da uvrstim ovaj svoj problem pa se nadam da sam na pravom mjestu... =/ Imam M4A77T maticnu ploču koju sam nedavno stavio u svoj komp, te normalno instalirao Cubase( koristim M audio Fast Track Pro zvucnu) i sve super... al prilikom isključivanja win7 (64 bit) dolazi mi do velikog i jakog pucanja u aktivnim monitorima... da li je to do napajanja, da li se moze namjestit nekako...?ta da radim?? bojim se da ne sru?im na taj način monitore(a i svak put starog prednem, jer misli da mi petarde u sobi pucaju).. .=// unaprijed se zahvaljujem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Isključivanje/uključivanje monitora | matija | Monitoring | 8 | 27-09-2013 10:11 AM |
K : Line6 XT PRO rack isključivo | Arthur | Kupujem/trazim | 0 | 07-10-2010 12:18 AM |
Live nastupi isključivo sa LAPTOP-MIDI KONTROLER kombinacijom | mesh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 13-01-2009 01:16 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |