|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
Novi sam na forumu imam veliku zelju da pocnem da sviram klavijaturu ali sam se ne razumem u klavijature zeleo bih za pocetak da uzmem neku za pocetnike koja ce sluziti svrsi .. e sad nasao sam ove dve Casio ctk-631 i Roland em-15 cena prve koja je polovna je 100e, a druga 150e pa me isto tako interesuje da li te polovne klavijature vrede tih para ili ne ? i koja je po vama bolja od te dve i zasto ili ako imate neku trecu da mi preporucite ali da je do 200e... isto tako interesuje me da li na te pomenute klavijature mogu da se ubacuju ritmovi ? (mozda je ovo malo glupavo pitanje ali se stvarno ne razumem pa reko bolje da pitam ) Hvala unapred na odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
K: roland alpha juno 1/2,yamaha dx7/100,casio cz | sitter | Kupujem/trazim | 0 | 02-12-2012 11:51 PM |
Kupujem Casio RA-3 | Mrva | Kupujem/trazim | 0 | 01-09-2012 09:41 PM |
Casio XW-P1 | wladymeer | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 3 | 20-01-2012 12:58 PM |
Casio CDP-200 | jox | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 11-07-2009 10:08 PM |