Re: Studio u izgradnji(studio Garaza)
Nije mnogo teza,u stvari poslusacu te i uzecu kr-p,cuo sam se sa covekom iz knaufa i reko mi je da u ponudi koju imaju kr-p je i namenjena za to pa i preporucuje je zato sto kako on kaze najbolje apsorbuje.Samo je problem sto bi ja uzeo 5cm debljine jer je mali prostor,ne bih ga dodatno smanjivao.Sto se tice ideje za spajanje mix sobe sa ostale dve mislim da je dobra,i citajuci sam shvatio da su dimenzije soba male i nefukcionalne,ali sve je radjeno na brzinu(ali steta nije velika u smislu materijala jer sam cigle vec imao i okvire za prozore,samo su stokovi za vrata uradjeni i stakla) i nije dobro isplanirano,ali se da ispraviti.Porusio bi zid skinuo staklo i dozidao bi spojni zid,zato sto nepostoji jer su na tom mestu garazna vrata i dobio bi prostor 5x5 sto ja mislim da je dovoljno.E sad je problem sa sobom za vezbanje,posto postoji betonski stub,mogao bi i tu prostoriju da prosirim u sirini za 1,5m i u duzini za 1,5m i onda bi imao 5x6 ali bi ti stubovi morali da ostanu tako,neznam dali bi smetali za akustican tretman a i jedan stub koji spaja dva zida bi bio bio na zemlji,vidi se sa slike.E sad me za pocetak interesuje,dok se ne krene sa rusenjem na koj najbolji nacin da izolujem sobu za sviranj trenutnih dimezija da se sto manje cuje napolju a da unutra bude pristojno za probe u smislu zvuka.Jer ce to da joj bude za pocetak namena dok ne krenem da sredjujem(rusim i dozidjujem),jer planiriram da osim mog benda iznajmljujem ostalima za probe.i hvala za savet
|