|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Eto - pitanje u vezi pop filtera za vokalne mikrofone.
U studiju imamo Gemini mk2 i na njemu pop filter od metalne zice. Pre toga smo koristili jedan sa gustom tkaninom. Moja zapazanja su da je onaj sa tkaninom imao manje uticaja na zvuk - tacnije ovaj sa zicanom mrezom ponekad kao da unese neko zvizdanje , narocito kada je pevac malo blize (sto je nekad prosto nemoguce ispraviti, koliko god neko mislio da to nije problem ![]() Kod filtra od tkanine nisam primetio ovakve pojave. Zanimaju me vasa iskustva, misljenja i stavovi o ovome, u zivotu nisam mnogo obracao paznju na pop filtere, ali posto su pocele da me ove pojave mutavih plosiva nerviraju, poceo sam da razmisljam i o tome... ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje RFX Nexus Filteri | Nemania | Audio Software | 6 | 02-01-2013 02:54 PM |
OSX na PC. Instalacija, prednosti... | nikolaivanic | Audio Software | 5 | 29-02-2012 03:28 PM |
Digitalni filteri u obradi zvuka | Danche | Tutorijali | 0 | 19-04-2007 01:47 PM |
Vokal filteri ili ?i??enje vokala | idvi | Audio Produkcija - Tehnike | 33 | 13-01-2004 09:52 AM |