|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Znam da ima nekoliko vas koji poznaju Kurz k2xxx u sitna crevca..... ne uspevam vec danima da dobijem jednu prostu stvar....da mi se zvuk sa ADAT in ulaza pojavi na klavijaturi, tacnije na stereo outu . Model je k2661..... Zelim da zvucnu kartu od laptopa preko adata ubodem u kurtz..... da bih lakse layerovao farbe, eventualno dodavao efekte..... takodje, znaci mi da mi i Kurz i forte sa laptopa budu na jednom potu za jacinu.....
Postavio sam kurtz kao master, iz njega dolazi zvuk u zvucnu, ali iz zvucne nikako ne mogu da mu udjem u trag (kada ubodem na isti nacin u RME, naravno radi) Hvala http://sonikmatter.com/ ![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 22-08-2013 at 09:42 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ray Kurzweil o Kurzweil-u i kako je pocelo | Moritz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 28-05-2012 12:04 PM |
analog to adat (88,2 bar)....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 26-01-2012 11:51 PM |
adat za 02r | darkstar | Kupujem/trazim | 0 | 26-04-2010 11:06 AM |
ADAT za Yamaha o2r... | macedonian1 | Computer Hardware | 4 | 01-09-2009 11:03 PM |