|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Administrator
|
Dje si Dule, 100 godina
.Meni odlicno, iako ovakvu vrstu muzike najrjedje slusam... ali sam ove dve poslusao dva puta, a sad trenutno slusam i skidam ostale expartove... Za enu bjese da ste slali za MTV, pa su vam rekli da nije "komercijalno" ili nesto takvo (ako jesu, kakav bullshit) ? Ili je to bila neka druga stvar ? Ne hrani ljudozdere - jedna straightforward clean i otvorena 'zika koja prica o stanju generalno o stanju u (nasem) drustvu. Odlicno docarana i prenesena ta depresivna nota srljanja u propast . Kao sto rekoh, nisam u ovome, ok mi sve lezi, lepo zvuci kao cjelina, i jedino sto ste mozda mogli, jeste da ovaj matrix efekat na 0:19 prozmete u nesto vecoj mjeri kroz jos par mjesta (btw, da upitam odakle vam taj sempl, ili ste pak to generisali nekako, nekim synthom) ? I da ste recimo ubacili upravo na par mjesta te "elekronske zujalice" i u nekim drugim stvarima ? (prilagodjene atmosferi pjesme naravno)...Spotovi su skroz ok...s obzirom da su radjeni sa skromnim budzetom, sasvim su dobro upakovani... Toliko. Last edited by diviner; 25-06-2013 at 11:24 AM. |
|
|
|
| Tags |
| acid |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|