|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Po prvi put imam prliku da se pohvalim svojom autorskom pesmom na ovom forumu. Mogu da ka?em da čvrsto stojim iza ovoga, a sve va?e sugestije, predloge, primedbe, kritike...ili pohvale, uzeću i te kako u obzir i nastojati da mi sledeće pesme budu utoliko bolje i da zadovolje i vas koji ČUJETE!
Vidim da najče?će kače ljudi trake sa Soundclouda...ja prila?em kvalitetan snimak u retro formi. Nadam se da će vam se i to svideti. Ako budete ?eleli, pogledajte i spot na YT-u i podelite sa prijateljima. Pozdrav, Davor. ![]() http://kaseta.co/play/bYJkIkr Tekst i muzika: Davor Jovanović Aran?man i produkcija: Mahir Sarihod?ić, Longplay studio Bubanj: Dado Marinković Bas: Borjan Milo?ević Gitare: Alen Leme?ević Makednoski kaval: Marko Kojadinović Prateći vokali: Maya Sar Muzički koproducent: Nikola Ja?ović |
![]() |
![]() |
Tags |
davor jovanovic |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Davor Smonkar - 5 AM | dds | Promocija radova | 1 | 17-05-2012 01:15 PM |
Davor Smonkar - Bottom Line | dds | Promocija radova | 3 | 16-05-2012 02:54 PM |
Tra?im ne?to, ali nisam siguran tačno ?ta je to... | dacko | Live Sound | 32 | 29-12-2011 12:45 PM |
Nisam Onaj Kog Ste Cekali | Mogli | Promocija radova | 8 | 30-10-2011 12:06 PM |
Nisam do sada vidio ... | alfom | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 12 | 28-03-2009 10:01 PM |