Re: Ko je ko na Rumskom
Khm, red da se i ja predstavim..
Ja sam Max, ?ivim u blizini Novog Sada, nisam bitan, nagrađivan, izdavan, apsolutan i tako to, samo volim muziku i rado je se sećam. ?kolovanje mi je potpuno nepovezano sa muzikom (trenutno sam na četvrtoj godini smera Srpski jezik u kontaktu sa slovačkom filologijom) ali se ona tu već nekako provlačila nekih sedam-osam godina iza mene, prvo kroz kojekakve gitare i baseve, posle i kroz DJing i produkciju. Trenutno sam u funkciji samoproklamovanog basiste, mestimičnog kontrabasiste, povremenog DJa i delimičnog producenta, sa tendencijom ka ovom poslednjem.
Posedujem jedan Fender Duff McKagan bass (MIJ '86) koji je malo franken?tajnisan pa sad ne liči preterano na sebe ali ga i dalje smatram mojim primarnim oru?jem, a takođe sviram Play dugme na raznim kontrolerima, plejerima i gramofonima.
?to se produkcije tiče poprilični sam početnik, usmeren uglavnom ka blago elektronskim zvucima chillhouse muzike, učim i radim na ruDAWu skromnih performansi, Logicu, Focusrite Saffire PRO 14, Mackie MR5 mkII i AKG K240 u sobi koja je u procesu akustičkog tretmana, kao i apgrejda pomenute opreme koja se u njoj nalazi.
Do sada sam samo čitao po forumu i informisao se (mislim da sam jednom-dvaput kliknuo i na ono "hvala" dugme) al' skapirah da je red i kurtula da se ovde predstavim, bar malo. Takođe bih o istom tro?ku i da se zahvalim članovima ovog foruma na znanju koje su ovde podelili (kao i onima koji su me u?ivo trpeli) i da vas unapred upozorim da postavljam mlogo pitanja.
Da dodam samo, nisam nikad pre?ao Return to castle Wolfenstein ali Fallout 2 rasturam.
|