|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima
![]() Zamolio bih nekog tko je nedavno radio DIY panele da mi odgovori koji je proizvod koristio za izradu. Po netu se preporučaju OC703 i OC705 koje nisam na?ao kod nas (Hrvatska). Tu na forumu sam pročitao da su Knauf Insulation AP (50kg/m3) i APS(90kg/m3) slični OC-u te sam zvao nekoliko dućana tipa Bauhaus ali ni?ta od toga. Iz MD-Profila su mi rekli da te ploče tvornica izrađuje isključivo po narud?bi (velika količina) te da ih nemaju na lageru niti imaju ni?ta slično. Na?ao sam i Auralex Mineral Fiber (audion.hr) ploče koje mi se čine skupe - 2000kn za 3 ili 6 kom u dvije debljine, a bud?et mi je koma ![]() Po?to sam početnik u ovome već mi polako nestaje ideja ?to i gdje kupiti. Hvala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mineralna vuna s ECOSE? Technology | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 19 | 05-06-2010 06:18 AM |
Staklena vuna i zdravlje?!! | ANITA | Dizajn i konstrukcija studija | 25 | 10-11-2009 05:57 PM |
Staklena vuna | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 15-02-2009 06:36 PM |
Kamena Vuna | lirikzg | Dizajn i konstrukcija studija | 5 | 13-02-2009 10:02 PM |
Mineralna vuna - uticaj na zdravlje | gruki | Dizajn i konstrukcija studija | 6 | 10-09-2007 11:29 PM |