|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Poz ljudi, evo imam problemcic u vezi mog pc-a.
Imam ru daw one, koj sam kupio jos 2008 ako se dobro sjecam, i nisam imo problema sa njime. Ru daw koristim sa tascam dm 4800 i cubase. Problem je nastao neki dan. Imao snimanje benda, i snimao sam i na 88.2KHz 24 bit, i tu nije bilo nikakvih problema u snimanju Ali kad sam stisnuo play da poslusamo prvi take, poceli su kao neki audio drop out, naci, malo se cuje malo ne u razmaku od sekunde...pa i vise... Nastalo malo neugodna situacija, posto su me muzicari cudno gledali, kao "di smo mi to dosli snimat" ali eto, snimili jos 10-11 takeova od po 16 ili vise kanala odjednom (cijeli band je sviro istovremeno) i i dalje nije bilo nikakvih problema u toku recordinga, nego samo kad playam. Probao restart cubase-a pa bilo u redu neko vrijeme, ali poslje se to ponovilo. Di je problem? ru daw one ima 2 g rama i clockan je na 4.1 Ghz trenutno mi c disk ima 8giga slobodnoga mjesta a d disk 50giga Mislio sam da je mozda i firewire, posto mi je mixer spojem preko toga, i salje 32 kanala in i 32 out u pc . svijestan sam da treba neki upgrade i nije problem u tome, samo zelim to rijesit da mogu radit kako treba. Znaci jedino na 88.2 KHz nastaju ti dropouti, na 96 nisam ni probao. A sto se cpu-a tice isto nema problema za sada. molim pomoc Last edited by Theory; 28-02-2013 at 11:03 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pitanje | enter | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-05-2011 11:33 PM |
pitanje.... | David11 | Computer Hardware | 3 | 01-07-2010 10:33 AM |
PCI-e pitanje... | Bockie | Computer Hardware | 6 | 06-08-2009 01:31 AM |
Pitanje | mirdaa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 20 | 06-03-2009 12:01 PM |
HDD pitanje | SHIVA | Computer Hardware | 8 | 05-01-2007 02:48 PM |