|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Da, da... Evo vidim na googleu, znam za ovaj uredjaj...
Pa dobro, vidi sam.. Konverziju bi osjetio u korist lynxa ili rme-a u odnosu na profire ili tc u svom ambijentu na ciji si zvuk navikao, siguran sam. Odma cu ti rec da i nije toliko mala razlika izmedju mog matorog hdsp-a i profire-a. Ali glavnu prednost dajem rme-u (bilo kom modelu) u nekoj udobnosti u radu (tu ne pricam o ins/outs/ili preampima)... Znaci kad sam ga daavno, davno prvi put instalirao pomislio sam: zvuk dobar, latency dobar, ok, zadovoljan sam... I nista vise od toga.. I zivio sam sa tim misljenjem dok igrom slucaja nisam probao svasta nesto drugo.. A pri radu na svim tim jeftinijim spravicama moj unutrasnji dijalog glasi 'u pi*ku materinu evo opet nesto ne radi kako treba'... Dakle ne prvenstveno konverzija, vec stabilnost drajvera, komp ne stuca, cpu meter ne leti sa 30 na 70% u trenutku dok sviras akord neke teze midi banke iz kontakta itd..
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stalci za zvucnike | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-06-2008 09:21 PM |
drveni stalci za zvucnike | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 46 | 19-02-2008 10:34 PM |