|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bio bi zahvalan nekome ako bi mi objasnio kako da povezem moju motu ultralite mk1 zvucnu sa behringer mdx1400 kompresorom/ limiterom tako da mogu da kompeesujem celokupan mix koji iZlazi iz zvucne iz cubasa... Ili kako da povezem sa cubasom da mogu da ga insertujem direktno na master out cubasea... I koji adekvatni kablovi mi trebaju... Na Zvucnoj su mi ulazi i izlazi banane a na kompresoru su mi xlr i banane... I da hocu da povezem oba kanala na kompu tako da imam stereo sliku!! Unapred vam zahvaljujem! Doobieyoza
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc u odabiru zvucne kartice za... | Napoleon | Computer Hardware | 6 | 16-09-2011 06:46 PM |
Povezivanje zvucne i monitora pomoc! | ljusi | Monitoring | 17 | 04-11-2010 10:21 AM |
Pomoc oko konekcije | Nemania | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 25-10-2010 02:56 PM |
Pomoc oko izbora zvucne karte | Aconius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 23-10-2007 12:24 AM |
Upotreba UAD kompresora... | idekius | DSP forum | 9 | 24-02-2006 12:15 PM |